Missie:

Het werken in en met een enthousiast en vooruitstrevend team met als basis de kwaliteit van onze diensten en producten. Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat wij steeds op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Met de continue scholing zorgen wij dat de praktijk zich blijft ontwikkelen. Op die manier blijft de hoge kwaliteit van behandelen die wij bieden gewaarborgd.

Visie:

Wij vinden het belangrijk in een gemoedelijke sfeer cliëntgericht en efficiënt te werken. Wij willen fysiotherapeutische zorg leveren met als uitgangspunt dat de cliënt de best mogelijke zorg, producten en dienstverlening ontvangt. Daarbij staat de interesse in de mens en medische ontwikkeling voorop. Wij werken op basis van Evidence Based Practice (EBP). Dat houdt in dat wij werken met wetenschappelijk bewijs, ervaringen van de cliënt en onze eigen ervaring.

 

Kwaliteitsregister

Vanuit onze beroepsorganisatie (KNGF) wordt een actief beleid gevoerd om continu de kwaliteit van de fysiotherapie verder te verhogen. Wie aan alle kwaliteitseisen voldoet en ook werkt volgens de richtlijnen van het KNGF en zich regelmatig bij- en naschoolt, wordt toegelaten tot het kwaliteitsregister fysiotherapie. Al onze fysiotherapeuten staan vermeld in dit register. Tevens staan wij allemaal geregisteerd in het Big-register (beroepen in de gezondheidszorg).