FysioFitness

 

Hebt u een blessure, een chronische aandoening of specifieke klacht en wilt u werken aan uw herstel? Bent u minder belastbaar tijdens het uitvoeren van uw dagelijkse taken of wilt u uw conditie op peil houden? Wilt u na een ziekteperiode of operatie beginnen met sporten? Wilt u graag onder begeleiding werken aan uw gezondheid? Dan is FysioFitness iets voor u!

U traint in kleine groepen in onze goed uitgeruste fitnessruimte. De training wordt begeleid door een van onze ervaren fysiotherapeuten. U traint specifiek en gedoseerd op een vooraf met u bepaald doel, waarbij het accent ligt op meer preventie en fitheid dan op prestatie. Kortom, trainen op maat in een gezellige sfeer.

Met uw fysiotherapeut kunt u het door u gewenste tijdstip overleggen.

FysioFitness tijden

Maandag13:15 - 14:15 uur
Dinsdag10:20 - 11:20 uur
13:15 - 14:15 uur
18.30 - 19:30 uur
Woensdag09:00 - 10:00 uur
Donderdag10:20 - 11:20 uur
Vrijdag 10.20 - 11:20 uur

 


Vooraf vindt er een intake plaats middels een fysiofitheidscan, waarna individuele doelen worden bepaald. De training is één- of tweemaal per week en duurt één uur.

Sportkleding kan, maar is niet nodig. Zorg wel voor gemakkelijk zittende kleding, die niet te warm is en voor sportschoenen. U dient wel een eigen handdoek mee te nemen.

Wij rekenen geen inschrijfkosten. De kosten per maand bedragen € 26,50 voor éénmaal en € 42,50 voor tweemaal fitnessen per week.
Restitutie bij verhindering vindt niet plaats. Wel bieden wij u de mogelijkheid de training binnen dezelfde maand in te halen.

De opzegtermijn is één volle kalendermaand. Opzeggen dient u voor het einde van de maand te doen. Opzegging dient schriftelijk te gebeuren, middels een uitschrijf-formulier welke u bij de balie kunt verkrijgen.

Tijdens de vakantie kan er een aangepast progamma gelden.