Ik ben Evert Jan Hubertse (1966). Geboren te Amsterdam, getogen in Zuid-Limburg en momenteel woonachtig in Hengelo. De opleiding Fysiotherapie heb ik afgerond in 1992. Daarna deed ik nascholing en opleiding in onder andere, psychosomatiek,  haptonomie, in behandeling van chronische pijn en in Dry Needling.

Sinds 2013 ben ik in deze praktijk werkzaam. Daarvoor heb ik jarenlang bij revalidatiecentrum Het Roessingh gewerkt en 6 jaar in verschillende particuliere praktijken. Bij Het Roessingh heb ik veel te maken gehad met het behandelen van mensen met psychosomatische klachten.

Ook binnen deze praktijk hebben mensen met psychosomatische klachten mijn speciale aandacht. In mijn visie maakt de klacht die de cliënt heeft deel uit van de hele mens. De klacht is onderdeel van zijn leven en is het resultaat van een verstoring van de balans tussen wat de mens aan kan en wat het zichzelf oplegt. Met mijn begeleiding help ik u om die balans te herstellen. Daarbij ga ik uit van de haptonomie. Dat betekent dat ik veel werk met bewustwording van lichaamssignalen, ademhaling en (ont-)spanning.

Dry Needling pas ik toe als middel om pijn en stijfheid snel en effectief te verwijderen zodat functieherstel nog beter plaats kan vinden.

In mijn vrije tijd ben ik vaak in of rond het huis aan het klussen of aan het sporten: hardlopen en liever nog, fietsen op de racefiets of de mountainbike.

 

 

Bigregistratienummer

49038796904

Aanwezig

Maandag
Dinsdag
Donderdag
Vrijdag

Specialiteiten

Dry Needling

 

Bigregistratienummer

49038796904