Mijn naam is Mirjam Diepenmaat-te Lintelo, ik ben geboren, getogen én woon nog steeds (samen met ons gezin) in Haaksbergen.

Het is al weer meer dan 30 jaar geleden dat ik afstudeerde in Enschede en fysiotherapeute werd. Ondertussen heb ik veel ervaring opgedaan maar ben ook zeker een gedreven fysiotherapeute en oedeemtherapeute, al jaren werkzaam in plus- en keurmerkpraktijken en lid van meerdere netwerken.

Na 10 jaren in Duitsland gewerkt te hebben en daarna in Haaksbergen en Enschede (Nederland dus…), verheug ik mij om in deze praktijk te (komen) werken.

Mijn belofte aan de patiënten: een luisterend oor, empathie, en samen komen tot het best mogelijke resultaat.

Mirjam is naast algemeen fysiotherapeut, ook oedeemtherapeut en hart-vaat en longtherapeut (net zoals Anique)

Aanwezig

Maandag
Dinsdag
Donderdag
Vrijdag

Specialiteiten

Dry Needling

 

Bigregistratienummer

49038796904